Friday, May 27, 2011

JJCM : doli kuey teow goreng

krukkk kruukkk krukkkk <------ ini adalah bunyi perut! huahuahuahuahua

korang tau tak kuey teow goreng sedap kat area Taiping?? Doli Koey Teow goreng??
ini 1st time saya pergi sana..
itu pon tak pernah tau sblom ni.. boss saya cakap sedap sangaattt sangat tahap meleleh leleh air liur tatkala dengar dia bercerita.. humannghaaiiiiii... tp agak femes jugak kat sana sebab ramai orang tau.. rasanya boleh laa kalau nk rekemen kat JJCM lepas ni....

boss kata asal dia, kedai tepi jalan biasa je, lepas tu dah maju dia bukak restoran....
so semangat okeh pergi.. pergi dengan boss jugak.. menggagau carik jalan, siap tanya orang itu orang ini.. last2 jumpa.. tapi pelik kan, boss rekemen, tp boss tatau jalan! memory dia pon lost jugak agaknya.. huahuahuaha matilaaa maakkk!!!!... T_____T

ehh pelik ehh... cari makan smpai taiping??? huahuahua.. tak lah.. cerita dia, saya ada pergi area perak atas urusan kerja dgn boss.. so singgah laaa..... blanja?? boss laa blanja! hahahha tenkiu boss, boss mmg baik... x kedekut.. patut rezeki boss sentiasa murah.... i lap u laaahh.. okeh sesi kipas mengipas kat sini.... dah.. dah....

sila telan-telan air liur disaat tengok gambar dibawah!

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



udang dia meriah... sape ada allergy, hahahha harap carik je laa kedai lain.... T___T
rasa dia adalah sedap super sedap.. kuey teow goreng biasa je sebenarnya.. goreng kering2.. tapi serius sedap! kalo pegi tepeng nak makan lagi!!! dah banyak kali dah ulang perkataan sedap nampaknya....

gambar adalah gelap.. dan tak cantik sebab saya x de dlm tu.... uwaargghhhhhh

sekian, JJCM saya utk kali ini.. lama dah ni x cerita pasal makan... meh kita meriahkan dengan makann plak.. asik cerita duka nestapa je kan..... huahuahuahuahuaa

6 comments:

  1. cedapnya kuew teow die..huhuu

    ReplyDelete
  2. gee : sedap tau... nnt kalo pergi taiping, should try! :)

    ReplyDelete
  3. nnt try char ko tiaw penang nya lak okeh!!superb!!!!

    ReplyDelete
  4. wahhh..cedapnyer nampak..:)

    ReplyDelete
  5. bunga : mmg sedap pon.. simple je... tp agak2 kalo kita grg sendiri jadi ke mcm ni?? huhuhuhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...