Thursday, November 4, 2010

phuket - day 2 part 2

sekarang sambung lah pasal phuket.. hati dah sejuk... anggap je tiada apa berlaku.. orang nya pon dah tau siapa.. scary lah orang tu.. lepas ni ramai lah yang takut nak berkawan dengan dia... kesiaann okey dah stop.. xmau tambah dosa... nk cerita yang happy2 saja..

lps dah smpai tu kan.... ehh nak bg tau jugak.. weollss pergi island hoping sehelai sepinggang tau.. i pon tatau sebenarnya.. slalu i pergi island hoping org pergi selai sepinggang kan.. mana tukar2 baju.. tp tak lah utk kali ini.. org lain semua tukar pakai baju cantik2.. kami jer tak tukar baju... so balik baju basah.. tp dah kering lah bila smpai...hehehehehehe

ini picture tambahan masa kat phi phi.. comel kan?? heheh sila jgn muntah!






kami smpai hotel dlm pukul 4.00pm lah... saya terus nak terjun swimming pool.. tp shinnaz xmo.. x larat mebi.. x per.. saya dan husband terus terjun...geram tau tgk swimming pool dr bilik.. swimmming pool dia kan sumpah best!! jarang jumpa yang mcm tu..


 dah penat dah berendam, naik atas... sambung mandi kat bilik air comel... rendam dalam bath tub pulak... saya dah peraasan, bila kat phuket ni saya suka berendam.. aaauuwwww....

okey lepas dah siap2, dlm pukul 6.00 mcm tuh, keluar jalan2 area patong... happy lah tak terkata.. shopping.. sorgaaa.. tp saya x bawak duit banyak.. so sopping ala kadar saja.. beli sikit saja souvenir utk di bawa pulang..
jln-jalan... musti lah rasa lapar kan... so decide mlm ni xmau makan mahal2.. so jalan2 nampak pancake banana+nutella.. sedap nyer.. beli lah.. tp sebelum beli, kami tanya dulu laa halal or not, so far dia kata halal coz hnaya guna tepung dan pisang serta nutella..

nampak sedap kan... rasa dia?? super duper sedap... balik malaysia.. masih terbayang2kan ini!


kendian beli kebab pulak...lepas beli kebab, singgah spa.. buat foot massage.. dah penat berjalan.. sumpah lega lepas kena massage.. rasa cam boleh pergi jln lagi 5km neh...



leps spa, singgah hard rock.. masuk juga kedai dia, ingat nk cari apa2 boleh dikumpul.. saya suka kumpul barang hard rock.. tp akhirnya tiada yang berkenan.. nk bli baju, x secantik sebelum ni.. so x beli .. terus balik hotel.. supper dlm bilik.. supper kebab beli td, megi dan teh o panas.. saya kalo pergi jln2 luar dr malaysia, harus ada stok megi dan biskut.. senang nk mkn..
  
megi adalah paling sedap bila semua makann kita dikelilingi mkanan non halal
lps makan kenyang2 tidur laa... zzzzzzzzzz

sambung lagi... banyak lagi neh~~~ check it out!

1 comment:

  1. hahahah..sadis kan kita makan maggi. paling best lah! haha.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...