Thursday, May 2, 2013

telekung lycra @ sallyza

Assalamualaikum dear readers and friends yg disayangi... **ewahhhhh ewahhh**

again ai dtg dgn jualan telekung... actually i mmg x berupdate pasal telekung lycra tuh.. tp masih ada stock and alhamdulillah ramai masih mencari.. google pastu jumpa blog kitew kan?? thank you uall yg dah beli.. kira kita jual n halal kn eh??

sbnarnya mmg teringin nk update selalu.. tapiiiiii serius x sempat! asalkn baru nk up pic, stock habis... sudahnya x berupdate.. tp insyaallah, uall tanya je kat email warna apa available, i akan reply dgn hati yg gembira.. wahh giteww kan.. kenkadang i hantar pic kat cust pic telekung lipat2 je.. janji customer dpt tgk warna, sbb material, quality n shape muka semua sama..

kepada yg baru menjengah blog ni, i nk inform, yg i ada jual telekung lycra yang super cantik dgn warna2 yg cukup 'cool', material lycra yg tak jarang, n bila pakai jatuh n cantik.. tau kan material lycra cane.. bila pakai selesa n sejuk jew.. kiter x tipu tawwwww...

okey why uall kena beli telekung ni ngn kiter?? sebab nya kiter slalu bagi special price! ewahhh.. lepastu postage percuma pulak tuh.. once uall confirm n buat payment, i akan cepat2 pergi postage.. x nk lah simpan duit uall lama2.. kalau uall nk beli byk2 pon boleh, price i reduce sikit lagi.. tp kena self pickup dekat area KL.. :)

sekarang ni telekung ni mmg trend yeah.. i pergi memana pon nmpak org pakai kat surau awam :)
pastu trend jugak cust i suka warna2 yg ceria je..

so, apa lagi ditunggu tunggu dan di nanti2kan?
cepat2 email kiter utk dapatkn uall pya telekung lycra ni.. stock sgt terhad n cepat sgt lah sold out..

email i kat  sallyza2604@gmail.com uall boleh jugak tanya i apa2 saje pasal telekung ni and insyaallah i akan jawab secepat mungkin :)



grapes.. cantik okeh warna ni kenkadang sayang nak jual.. boleh gitew kan.. paling cpt sold out..

violet purple - actual color sedikit ungu.. or terang ungu lagi.. bila dlm gambar warna jd lari sikiiitt.. sikit je beza.. masih cantik bila pakai.. beseri2 je.. ewahhh

Silver - masih mendapat tempat di hati customer2 i yg baru mencuba.. 

putih nila.. sbb dia mcm putih kita celup nila.. so warna putih dia x dull

emboss dark grey.. kalo uall tgk betul2 ada rose timbul kan.. mahal sikit je harga beza dlm rm20 from plain 

cream milk.. warna krim susu.. 

peach - warna actual sedikit terang..sikit je terang.. please note yeah darling2 sekalian.. eventho dia terang sikit, tp masih sweet.. betul x tipu.. 

sweet pink, just like pink biasa tu.. and utk pink ada  warna lebih lighter.. dedua pon cantikssss sgt.. geram jew tgk..  bila dah geram utk diri sendiri pon sebok nak jugak! haihhhsss 

dark brown agak gelap sikit, 

black - sesuai sgt sape nk pergi umrah tu kan.. heee :)

light purple - oh ini pon cantik... tgk semua nya cantik.. adoiii

prefect blue emboss - warna mcm baju pengawas sekolah tu.. tapi sekarang version telekung.. heeeeeee  utk yg ni ada emboss rose. like grey color atas tu, emboss extra rm20.. :)

light mauve or lebih senang i suka sebut warna belacan.. hihihi warna ABC pon boleh.. ya ampun warna ni cantik  jugak.. sakit hati dgn diri sendiri.. semua nya cantik.. 

ocean green - or ada org panggil light green turquoise.. tp actual gelap sikit yer.. ini nmpak light sgt.. nnt ada kat bawah  gulung2 tu uall boleh compare.. cantik lagi.. adoiii

maroon - warna terang sikit.. siapa berani boleh cuba :)
so ini ada lgi.. x sempat nk jadi model.. hihihi yg atas tu ocean green yg i mention kat gmbar tu...
adoi mcm mana nk bg nama ni? ada yg x de kat gmbar diatas.. nanti jap.. ehh
okey now i rename ikut no..
1- olive
2- grey
3- silvery grey
4. violet
5. white
6. Hot pink
7.  baby pink
8. Lavender
9. black
10. cream milk
11. silver
12. Ocean green @ light green turquoise
13. mulberry @ dark mauve @ belacan gelap
14. light purple


okey uall dapatkn apa yg i smpaikan? ewahhh mcm lecturer pulak... xpe kalo uall x berapa nk paham lebih2 lg pasal warna2 tu, do email me.. i akan jawab cepat2 insyaallah.. :)

sekian, terima kasih and assalamualaikum... :)

8 comments:

  1. kalo nk selfpickup kt ner yea....berminat sgt..lame dah cari..harga bape yea sis...Tq

    ReplyDelete
  2. ade soft pink??

    ReplyDelete
  3. nak tnya harge telekung ni berapa?n yg ade rose timbul tu berape plak?

    ReplyDelete
  4. Teman saya yang dari Dubai selalu terkesan dengan telekung dari Indonesia. Setiap kembali ke Dubai dia selalu membawa oleh-oleh telekung dr Indonesia. Telekung Indonesia itu
    Telekung Cantik katanya.

    ReplyDelete
  5. sungguh cantik kaler2 telekung lycra ni...
    saya pun ada dan sangat sejuk ketika memakainya..

    jemput ke blog saya juga...
    salam suai kenal..
    http://bit.ly/1mBJoLO

    ReplyDelete
  6. Lycra telekung can be a good choice if the material is thick and one cannot see through. Its cool and easy to wear

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...