Thursday, December 8, 2011

Air Asia 10sen!!!


dari mlm td tunggu.. since dapat tahu AA akan buat promo start 12midnight 8/12.. dah berkobar2.. terus ckp dgn hubs i nk tido awal then 12 midnight i nk bangun check rates.. tak habis2 fikir nak jalan.. adoii.. mcm lah kau orang kaya.. ehh sebab tak kaya lah kita tggu time promo kan.. 10sen.. sape nk bagi? jimat banyak ni.. kalau kaya x tunggu lah promo 10sen ni.. kan kan kan..

malam td deal dengan my besties shinnaz ambil turn check promo rates.. hahahha siap bg nama n ic masing2.. sape dapat rates 10sen terus make booking! geleng2 kepala hubs tgk bini mcm ni..-_____-

shinnaz bbm i pukul 12.20midnight kata jem teruk waiting sampai 20mins x gerak2 website dia.. then i terjaga 2am, sambung balik mana tahu ada rezeki kat situ.. tp mcm shinnaz jugak.. waiting room takhabis2.. takk sukaa tak sukaaaa... last sekali i tidurrrrrr.. lagi enak dong... harapan tak putus mcm tu je.. bangun pagi 6.30am, i sambung balik.. hahahahhaha bersemangat dia ni.. then hubs dah mula jerit.. u taknak kerja ke? lepas ni mintak kerja dengan Air Asia! #sentap!

kat office masih sambung.. bila dah dapat jap lg hubs meeting lah x nak date tu lah.. tau2 lah kalau dah masuk date lain tukar2.. jangan harap kau akan dapat! benciiiiiiiiiii... so smpai i buat entry ni kat tab sebelah masih ada page AA.. waiting room tak habis2.. hahhahaha selagi tak dapat!!

1 comment:

  1. huaaaaaaaaaa..); tipis harapan kita niii!!! sorryyyy..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...